Cautare

3860 de rezultate pentru "muresan gheorghe" (3.19 secunde)
Ar fi mult mai bine sa existe o constanta, sa ramanem mai mult timp la un nivel pentru a ne calcula corect costurile, pentru a putea reactiona pe termen lung in raport si cu clientii", sustine Mircea Muresan, director general logistic la EVW Holding.
Pentru Universitatea a marcat Cristescu ‘29, ‘49, iar pentru CFR Cluj au inscris Muresan ‘51, Sougou ‘67 si Cadu ‘89 (penalti).
Sougou trece si el pe langa gol - min. 5: prima ocazie pentru CFR. Muresan a executat foarte bine o lovitura libera, dar Sommer a respins in corner
Muresan - Rui Pedro (Diogo Valente ‘79), Luis Alberto, Camora, Nicoara (Bastos ‘46) - Bjelanovici (Kapetanos ‘67). Antrenor: Ioan Andone.
Muresan n-are ghidul de conversatie la el si isi impune punctul de vedere cu o alunecare la Eder, cel mai periculos jucator al oaspetilor.
Lung - Matel, Muresan, Ben Youssef, J. Morais - Laban, Budescu (min.77 - Takayuki), Cristescu - Tembo (min.55 - Fatai), Ivanovski, Amorim (min.85 - Enache) Pe banca:
Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. Andrei Gorcioaia (Massy), 21. Valentin Calafeteanu (CSM Olimpia), 22. Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), 23. Jody Rose (Timisoara Saracens).
Mircea Muresan, 1979), este considerat revelatia anilor ‘80. Rolurile din filmografia sa confirma prestigiul de care s-a bucurat inca de la debut:
"Cruciada intrerupta" (1982), "Poemele siameze" (1983), "In asteptarea cometei" (1986), "Rondul de noapte" (1987), "Pornind de la un vers" (critica literara, 1990), "Batranetile unui baiat cuminte" (1994, Premiul Academiei Romane pentru poezie), "Perchezitionarea ingerilor" (1998), "Hotel Urmuz" (2000, cronici pe care le-a scris in revistele "Contemporanul", "Ideea Europeana" si ziarul "Azi"), "Vanatoarea pe capete" (2002), "Greva capsunelor" (2004), "La formarea ideilor" (critica literara, 2005), "Bautorii de absint", antologie de poezie (impreuna cu Ion Muresan, Liviu Ioan Stoiciu, Nichita Danilov, Ioan Es.
Mr. Sax), realizat de Paul Muresan castigatorul premiului Anim'est, in 2014, pentru cel mai bun scurtmetraj romanesc (Pui de somn).
iarna de Jin Fosse si Alcool pe versurile lui Ion Muresan, un musical care anunta o atmosfera specifica muzicii marca Ada Milea.
In anii '70 a jucat in serialul Toate panzele sus, in regia lui Mircea Muresan, in care i-a avut ca parteneri pe actorii Ilarion Ciobanu si Jean Constantin.
Videoclipul piesei Pentru ca a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan) cu care cei doi artisti au mai colaborat pentru Nirvana, respectiv Drama Queen, Jackpot, Lilith si Friendzone.
De asemenea, lui Artur Corcodel care a lucrat la sunet si desigur, ca de obicei, Bogdan Paun si Alexandru Muresan, pentru acest clip care arata istoria piesei din alt unghi”, adauga Denis Roabes (The Motans).
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Tot in aceasta licitatie sunt prezenti si alti valorosi artisti romani cu cota internationala, printre care Andrei Cadere, Geta Bratescu, Serban Savu, Mircea Suciu, Ciprian Muresan, dar si mereu surprinzatorul Adrian Ghenie, ale carui ultime realizari la marile case de licitații depasesc de fiecare data milionul de lire sterline.
Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
Cartea a aparut in Romania la Editura Adevar divin. La eveniment au participat si creatoarea de moda Rita Muresan si Roxana Iliescu (a moderat evenimentul).
Pentru ca alaptarea este un avantaj castigat - pentru viata!", a declarat Sorana MURESAN, Consultant certificat international in alaptare si președinte al Asociatiei ProMAMA.
Pentru ca alaptarea este un avantaj castigat - pentru viata!", a declarat Sorana MURESAN, Consultant certificat international in alaptare si președinte al Asociatiei ProMAMA.
google-analytics.com